Buitenzonwering in alle soorten

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering met een moderne vormgeving. Voor al uw ramen en gevels hebben wij een passende oplossing.
Hieronder vindt u een overzicht van de diverse soorten buitenzonwering. Van iedere soort zijn meerdere modellen

  Terrasschermen
Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden en familie. De uitgekiende terrasschermen van Sunpoint geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.

Bij ons heeft u de keuze uit twee type behuizingen. U kunt kiezen voor een  semi-gesloten behuizing. Hierbij is het doek beschermd tegen regen, maar de onderzijde is  niet afgesloten. Kiest u voor een gesloten behuizing dan is het doek optimaal beschermd  tegen weersinvloeden omdat in gesloten toestand het doek geheel afgeschermd wordt.

De doekkeuze bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw zonwering. Bij ons heeft u de keuze uit een grote collectie doeken. Zo kiest ú wat het beste past bij uw woning.

  Uitvalschermen
Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht.

 

  Screens
Met screens beperkt u het binnenkomend zonlicht zonder het uitzicht te hoeven missen, bovendien zorgen screens ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog oploopt. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuringen.

 

Luxe ZIP uitvoering

De gewone screens zijn naast de standaarduitvoering ook in luxe ZIP-uitvoering leverbaar. Het grote voordeel ten opzichte van het standaardmodel is dat het doek over de gehele hoogte in de geleiders gefixeerd wordt door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de ZIP-screen 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden.

 

 

  Terrasoverkappingen
Met een terrasoverkapping creëert u eenvoudig extra leefruimte. Zo geniet u van het buitenleven ook als het weer even een beetje tegenvalt.

Genietend van de laatste zonnestralen in oktober droomt u alweer van de eerste zonnestralen in het voorjaar.

 

  Serrezonwering
Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met een serrezonwering bent u altijd verzekerd van een koele serre.

De serrezonwering wordt standaard geleverd met acryldoek. Daarnaast is het ook mogelijk uw serrezonwering te voorzien van Soltisdoek. Dit doek zorgt ervoor dat de zon geweerd wordt zonder dat u het uitzicht hoeft te missen.

De compacte Terrazola serrezonwering is leverbaar in een standaard en XL variant. Zo heeft u altijd een goed passende en compacte zonwering op uw serre, lichtstraat of terrasoverkapping.

 

  Rolluiken
Rolluiken beschermen uw huis tegen kou, warmte en geluidsoverlast en doen natuurlijk ook dienst als zonwering. Bovendien worden inbrekers afgeschrikt door het stevige aluminium pantser. Bij Sunpoint heeft u de keuze uit 2 merken rolluiken: Alulux en Heroal.

 

  Markiezen
Al jaren vormen de markiezen een unieke combinatie van romantiek en functionaliteit. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een bijzondere verfraaiing van ieder gebouw.

Sunpoint heeft een eigen markiesafdeling waar de markiezen op een ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

Naast de traditionele markiesframes en omkapping van hout leveren we ook markiesframes in aluminium. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft uw Sunpoint specialist een ruime collectie aan markiesdoeken. Deze doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en slijtvast. Zo geniet u nog langer van uw Sunpoint markies.

 

 

  Somfy besturingen
Wilt u graag uw zonwering draadloos bedienen op elk moment en plaats, in en rondom uw woning? De gebruiksvriendelijke bedieningen van Somfy maken het u allemaal nog gemakkelijker. Geschikt voor vrijwel alle typen elektrische buitenzonwering zoals terrasschermen, uitvalschermen, verticale screens en markiezen.

Uw terras wordt voortaan nog comfortabeler! Wilt u uw kostbare zonwering ook automatisch beschermen tegen ongewenste weersinvloeden? De Somfy motor in uw zonwering stuurt het scherm binnen enkele ogenblikken veilig terug in de beschermende behuizing. Dit vermindert de kans dat de harde wind schade kan veroorzaken aan uw zonnescherm. Uw zonwering is nu optimaal beschermd. Een geruststellend idee!