Laminaat
Steeds meer mensen kiezen voor laminaat als vloerbedekking.
Het kan zowel in de woonkamer, in de keuken en de slaapkamer gelegd worden. Laminaat is in vergelijking met parket veel gemakkelijker in onderhoud. Door zijn hardheid krast het veel minder snel en je hoeft laminaat niet te lakken of te olie├źn. Meestal is onderhoud met een wisser genoeg.
Het is verkrijgbaar in zeer veel verschillende houtdessins en tegenwoordig ook in plavuisdessins. Vroeger werd laminaat in elkaar gelijmd, maar tegenwoordig heb je kliklaminaat, dit is veel eenvoudiger te leggen en geeft een mooier resultaat. Een ander groot voordeel van kliklaminaat is dat het meerdere malen verhuisbaar is. Populair is momenteel laminaat met een V-groef, maar ook zijn visgraatmotieven en smalle plankdelen in opmars.
Uiteraard zijn onze stoffeerders zeer vakkundig in het leggen.

  Marmoleum
Deze harde vloer onderscheidt zich van andere harde vloeren. Marmoleum is puur natuur en belast het milieu niet. Het is gemaakt uit lijnolie (vlas), natuurlijke harsen (pijnbomen), houtmeel, kalksteen en kleurpigmenten. De onderkant bestaat uit jute. Marmoleum is in zeer veel kleuren en dessins te verkrijgen en heeft een lange levensduur, 25 tot 50 jaar.Tevens is marmoleum zeer hygienisch en aan te bevelen voor mensen met een huisstofmijt-allergie.
Uiteraard wordt marmoleum ook door ons vakbekwaam gelegd.

  PVC-vloeren
PVC-vloeren winnen steeds meer terrein t.o.v. laminaatvloeren en andere vloerbedekkingen. Wilt u een slijtvaste vloer die weinig onderhoud vergt, geschikt voor vloerverwarming/ vloerkoeling, dan is een PVC vloer iets voor u!
Wanneer u een goede kwaliteit pvc-vloer zoekt en deze professioneel gelegd wilt hebben, dan bent u bij de Lange Vleuten aan het juiste adres!

 U kunt kiezen uit een gluedown-variant of een klik-uitvoering.

 

Vloeronderhoud Vloeronderhoud

Voor het behoud van uw vloer hebben wij diversen merken onderhoudsmiddelen, zoals OSMO, WOCA, Monel, Rigostep, Floorservice, Bona.