Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen actief in en om uw huis. Dat betekent straks weer jeukende bulten en soms zelfs huidirritaties die ziektes kunnen veroorzaken. De vrouwtjes van de steekmuggen hebben uw bloed nodig als voedsel om eitjes te kunnen leggen. Ze worden in de late herfst geboren en kunnen wel tot zes maanden oud worden. Maar vliegen komen al eerder bij u te gast. Het liefst binnen, waar ze over uw eten lopen en ook hele vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Dus: frisse lucht binnen; lastige insecten buiten.

 

horren8

Deuren
Voor deuren zijn er de plissé hordeur en de rolhordeur.


De Plissé hordeur Allure is het populairste horproduct in Nederland. Het is uitstekend geschikt voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel geplaatst voor bijvoorbeeld openslaande deuren. De vouwhordeur is voorzien van plissé gevouwen horrengaas.


De Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas, waardoor het gaas minder snel vervuild raakt. Daarnaast kan deze hordeur op iedere positie blijven staan – dit is niet mogelijk bij andere rolhordeuren. Ook zijn de onder- en bovenzijde voorzien van een borstel welke uitwaaien van het gaas beperkt. Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande uitermate geschikt, want met een maximale breedte van maar liefst twee meter en een hoogte van drie meter, zijn ook grotere raam- of deuroppervlaktes geen probleem. De Plissé Hordeur Volare heeft een maximale breedte van 1.8 meter en een hoogte van 2.8 meter.

 

De rolhordeur Prestige is een windvaste, solide, zelfoprollende hordeur.  Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette.

 

 Ramen
Voor ieder soort raam zijn er passende horren, of je nu een draairaam, draai-kiepraam of een dakraam hebt. Raamhorren zijn verkrijgbaar als vaste hor, inzethor en rolhor. 

 

De vaste horren voor ramen kunnen binnenshuis, maar ook aan de buitenkant van het raam worden gemonteerd. Daarnaast kan de montage ook scharnierend op het kozijn.


De inzethorren  zijn een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. Inzethorren zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen.


Raamrolhorren zijn ideaal voor plaatsing op het kozijn waarbij u de mogelijkheid heeft om de horren te openen en te sluiten zonder deze te verwijderen.


Heeft u hooikoorts? Dan kan pollengaas een uitkomst zijn. Met pollengaas in uw hor houdt u de pollen buiten en slaapt u zonder hooikoortsklachten.

 

 

 Bij de Lange Vleuten kunt u terecht voor de volgende merken:

Luxaflex Multisol    Unlilux    Velux